Schoolexpert
Selecteer de plaats
van je school.

Over ons

SchoolExpert is een full service organisatie op het gebied van allerhande leermiddelen, uitgezonderd studieboeken. SchoolExpert levert deze leermiddelen rechtstreeks aan de leerling, aan de deelnemer, aan scholen en aan (leer)bedrijven

SchoolExpert is de grootste voorraad houdende verkooporganisatie voor scholen, scholengemeenschappen en haar leerlingen en deelnemers. In ons totale magazijn houden wij een voorraad aan van ruim 12.000 artikelen, van kleine studiematerialen tot veiligheidsschoenen, van grafische tot kappersbenodigdheden.

SchoolExpert streeft ernaar om uw partner te zijn in een compleet assortiment leermiddelen. Het selecteren en inkopen van gereedschappen bij verschillende leveranciers en het samenstellen van pakketten kost de school erg veel tijd. Door de goede contacten met leveranciers kan SchoolExpert deze pakketten voordelig samenstellen. Uw deelnemers ontvangen deze pakketten via de post thuis en de school heeft er verder geen omkijken meer na.

 

Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door niet alleen een breed assortiment en een scherpe prijsstelling aan te bieden, maar hebben voor scholen en of instellingen tevens een compleet beheersysteem, waardoor wij u de zorgen van voorraad en budgetbeheer uit handen kunnen nemen.

SchoolExpert probeert alleen dier- en milieuvriendelijke materialen te leveren.

Wilt u eens vrijblijvend kijken wat wij voor u kunnen doen? Maak een afspraak en kom langs of maak een afspraak met onze vertegenwoordiger.

Bel 088-3224439 of mailen mag natuurlijk ook. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.